Bedankt voor het delen!

Maak gebruik van onderstaande code bij uw bestelling en ontvang 10% korting.

facebook10

Betaal snel en veilig met

Social Media

Over HangUp

Smartphone houder zwartHoe is het ontstaan? De HangUp is in september 2010 ontstaan. Ik had toen een smartphone gekocht en wilde een gemakkelijk ophangsysteem voor in de auto. De meeste systemen hadden zuignappen, waar mijn voorkeur niet naar uit ging. Ze kunnen tijdens het rijden nog weleens vallen en bovendien moet je aardig ver reiken om de telefoon te kunnen bedienen. Ook vond ik de verschillende ophangsystemen nogal prijzig. 

Ik kon niets vinden wat me echt aansprak. Ja, dan moest ik toch zelf iets verzinnen. Bij het kloppen van pannekoekenbeslag, sprong er een metaaldraad uit de garde. En daar kwam mijn 'eureka' moment! Na het eten ben ik met tangetjes aan de gang gegaan. En warempel…de telefoonhouder was er in de basis. Aan dit prototype heb ik daarna nog hier en daar wat veranderd. Een nieuw soort smartphonehouder was realiteit geworden, de HangUp Smartphonehouder.
 

Waar staan we nu

We hebben nu een website waarop de HangUp smartphonehouder online te bestellen is, in de kleuren rvs, zwart en wit. Sinds juni 2012 is er een tweede model verkrijgbaar, de HangUp navigatiehouder. Deze bieden we alleen aan in de kleur zwart. De site is interactief waarbij klanten de mogelijkheid hebben hun ervaringen te vermelden. Bovendien zijn de drie videofilmpjes de moeite van het bekijken zeker waard!

Behalve via de website is de HangUp smartphonehouder en de HangUp navigatiehouder te koop bij verschillende verkooppunten, dan alleen in de kleur zwart.

Zo kunt u bijvoorbeeld bij veel Shell benzinestations terecht voor de smartphonehouder en bij alle Halfords filialen  voor zowel de smartphone- als de navigatiehouder.

Voor alle verkooppunten kunt u kijken onder Verkoopadressen
 

Heeft u vragen?
U kunt contact met ons opnemen door te mailen naar: info@mobilehangup.nl
Bellen kan natuurlijk ook; we zijn bereikbaar op telefoonnummer (06) 133 115 22