Bedankt voor het delen!

Maak gebruik van onderstaande code bij uw bestelling en ontvang 10% korting.

facebook10

Betaal snel en veilig met

Social Media

Video'sNavigatie houder Bekijk op volledige grootte

Navigatie houder

Voor navigatie systemen met beeldscherm 4.3 t/m 5 inch zoals:
  • TomTom
  • Mio
  • Garmin
  • Ook geschikt voor smartphones (+Samsung Note) in landscape positie
Zonodig bij te buigen naar de maat van het systeem

Kijk hieronder voor meer informatie

Meer details

€ 9,95

UITGELICHT 

De HangUp Navigatie houder is een uniek ophangsysteem voor in je auto, geschikt voor navigatie systemen met beelscherm 4.3 t/m 5 inch. Ook geschikt voor alle smartphones (+ Samsung Note) in landscape positie.
 
  • Eenvoudig en in 2 seconden te bevestigen aan het ventilatierooster met horizontale lamellen
  • Geen zuignap; valt niet, geen zichtbelemmering; krast niet
  • Gratis verzending!
  • Niet tevreden? Geld terug!

MEER INFORMATIE

De HangUp Navigatiehouder is een uniek ophangsysteem voor in je auto. Je haakt deze houder heel eenvoudig vast aan het ventilatierooster en plaatst daarna je navigatiesysteem erin. Wanneer je de auto weer uitstapt koppel je het geheel los binnen enkele seconden, De houder kun je daarna zo opbergen in je jaszak, etui van je navigatiesysteem of in het dashboardkastje. Wel zo praktisch en wel zo veilig tegen inbrekers!
Heel handig voor in je eigen auto, maar ook tijdens vakantie in een huurauto.

Makkelijk te bevestigen
Daar waar de zuignap nog weleens loslaat en andere navigatiehouders permanent bevestigd moeten worden aan het dashboard, is dit systeem van alle gemakken en handigheden voorzien. De HangUp navigatiehouder kan heel simpel aan het ventilatierooster worden gehaakt, zonder te boren,schroeven of plakken. Geen beschadiging aan je dashboard, geen zichtbelemmering, wel al het gemak van het navigeren naar de plek van bestemming!

Eenvoudig, functioneel en super voordelig!
Met de HangUp blijft het zicht door je voorruit vrij en dat is wel zo prettig tijdens het rijden. Ook hoef je je geen zorgen te maken dat jouw navigatiesysteem valt tijdens het rijden zoals bij het zuignapsysteem nog weleens gebeurt. Omdat de HangUp zo eenvoudig en functioneel in elkaar zit, hoef je het voor de prijs al helemaal niet te laten, geen enkel ander systeem is zo simpel en goedkoop als HangUp.  

Kortom, een slimme en simpele oplossing voor de meeste auto's.