Let op: Klik hier voor Aanbiedingen met extra voordeel!

Bedankt voor het delen!

Maak gebruik van onderstaande code bij uw bestelling en ontvang 10% korting.

facebook10

Betaal snel en veilig met

Social Media

Over HangUp

Smartphone houder zwartHoe is het ontstaan? De HangUp is in september 2010 ontstaan. Ik had toen een smartphone gekocht en wilde een gemakkelijk ophangsysteem voor in de auto. De meeste systemen hadden zuignappen, waar mijn voorkeur niet naar uit ging. Ze kunnen tijdens het rijden nog weleens vallen en bovendien moet je aardig ver reiken om de telefoon te kunnen bedienen. Ook vond ik de verschillende ophangsystemen nogal prijzig. 

Ik kon niets vinden wat me echt aansprak. Ja, dan moest ik toch zelf iets verzinnen. Bij het kloppen van pannekoekenbeslag, sprong er een metaaldraad uit de garde. En daar kwam mijn 'eureka' moment! Ik ben met tangetjes aan de gang gegaan. En warempel…de telefoon houder was er in de basis. Aan dit prototype heb ik daarna nog hier en daar wat veranderd. Een nieuw soort smartphone houder was realiteit geworden, de HangUp smartphone houder.
 

Waar staan we nu

We hebben nu een website waarop de HangUp smartphone houder online te bestellen is, in de kleuren rvs, zwart. Sinds juni 2012 is er een tweede model verkrijgbaar, de HangUp navigatie houder. Deze bieden we alleen aan in de kleur zwart. De Tablet houder (alleen RVS) is een opvolger op de andere houders, dat een mooie aanvulling is op ons assortiment. Deze tablet houder is voor elke auto geschikt. Zelfs in de Volvo hangen deze houders perfect! 

De site is interactief waarbij klanten de mogelijkheid hebben hun ervaringen te vermelden. Bovendien zijn de videofilmpjes de moeite van het bekijken zeker waard!

Heeft u vragen?
Je kunt contact met ons opnemen door te mailen naar: info@mobilehangup.nl
Bellen kan natuurlijk ook; we zijn bereikbaar op telefoonnummer 06-133 115 22