Thank you for sharing!

Use the code below and you will receive a discount of 10% off!

facebook10

Social Media

Telefoon fietshouder

Instructie montage telefoon fietshouder.

Veilig en onbezorgd onderweg Smartphone houder type 1

Welkom op de site van HangUp. Hierop vind je de door ons zelf ontworpen houders voor je smartphone, navigatie en tablet voor in de auto. Ook hebben we sinds 2019 een telefoonhouder voor op de fiets. Al onze houders zijn ontworpen met als doel dat ze niet vallen tijdens het rijden, geen zichtbelemmering op de weg veroorzaken en heel gemakkelijk zijn te bevestigen. Wel zo veilig en onbezorgd, of je nu onderweg bent voor je werk, tijdens je vakantie of om een andere reden. 

Hoe het begon 

Ruim acht jaar geleden was ik (Jaap) op zoek naar een geschikte smartphonehouder voor in mijn auto. Ik had al heel wat ergernissen achter de rug; loslatende zuignappen, apparaten voor mijn voorruit, ingewikkelde constructies. Maar nergens kon ik iets geschikts vinden. Ik besloot zelf wat te verzinnen maar zocht nog naar een goed idee. Totdat tijdens het maken van het pannenkoekenbeslag een draad van de garde knapte. Het ‘eureka’ moment was daar, een houder van ijzerdraad. En zo gebruikte ik mijn eigengemaakte houder die aan mijn eisen voldeed. Hij viel niet tijdens het rijden, zat niet in het zicht van de voorruit en was in een handomdraai bevestigd via een uniek ophangsysteem. Ook mijn omgeving was enthousiast en zei dat ik wat met dit idee moest doen. En inderdaad, ik was vast niet de enige met ergernissen over de bestaande houders op de markt. Zo werden eind november 2011  de eerste HangUp smartphonehouders vervaardigd in de fabriek.

Waar staan we nu 

Sindsdien is het assortiment van HangUp uitgebreid met een tweede type smartphonehouder, een navigatiehouder, een tablethouder en een telefoon fietshouder. Naast de verkoop in Nederland en België breidt onze markt zich de laatste tijd meer en meer uit naar andere landen binnen Europa en ook daarbuiten. Dit betekent volop beweging en ontwikkelingsmogelijkheden voor HangUp de komende jaren.

Ga naar producten

Heb je vragen of suggesties? 

Als je vragen hebt maar ook als je suggesties hebt over onze producten horen we dat graag. We waarderen het erg om te horen hoe innovatief klanten soms onze producten gebruiken. We zijn bereikbaar via de mail op: info@mobilehangup.nl
Bellen en appen kan natuurlijk ook, tijdens kantooruren zijn we bereikbaar op telefoonnummer: 0613311522