Let op: Klik hier voor Aanbiedingen met extra voordeel!

Bedankt voor het delen!

Maak gebruik van onderstaande code bij uw bestelling en ontvang 10% korting.

facebook10

Betaal snel en veilig met

Social Media

Klantenervaringen

Onderstaande ervaringen zijn door onze klanten per e-mail ingestuurd: 

2017-4-10

Auto (merk en type): Ford Focus C-max
Bouwjaar van de auto: 2004
Ervaring met HangUp: Blijft stabiel in het rooster hangen. Ik moet helaas mijn S-view wallet case eraf halen omdat deze dubbelgeslagen niet in de HangUp past. Het zou voor mijn telefoon fijn zijn als ik zo'n 3mm speling meer op de vooruitstekende beugeltjes zou hebben.

 

2017-4-10
Auto (merk en type): honda cr-v
Bouwjaar van de auto: 2008
Ervaring met HangUp: erg handig om de telefoon te kunnen gebruiken als navigatie. De houder wel iets bij moeten buigen om de mooi in lijn met het dashboard te laten hangen. We hebben nu in beide auto's een hangup en dit bevalt al jaren erg goed. 

Wouter, 20-3-2017

Auto (merk en type):Volvo XC 70
Bouwjaar van de auto:2001
Ervaring met HangUp: Tablet houder werkt Uitstekend
 

Bert, 19-3-2017

in 1 woord: perfect

Lise, 19-3-2017
De tablethouders passen trouwens ook perfect voor onze Samsung Tab 2 10.1 en onze nieuwe Samsung Tab S 10.5. Fijn voor onze kinderen!

John, 19-3-2017

Ik kan niet anders zeggen dat het een prima dingetje is. Valt nauwelijks op, je kunt er alle soorten smarttelefoons in zetten (zelf heb ik de Iphone 6 en mijn vrouw de iphone 5). Prijs kwaliteit is in prima verhouding en dan ook nog gratis bezorgd...Toppie.

Wim, 18-3-2017

Helemaal top

Sinds enkele weken gebruik ik de smartphonehouder naar volle tevredenheid! De volgende dag had ik die al in huis. Super bedankt! Ben er blij mee.
VW Glof Plus, 2005

 
Willem. 18-3-2017

Naar tevredenheid!

Houder is zeker naar tevredenheid, is zelfs de 2e (1e via bol.com). 
De houders zitten in een 2011 Skoda Superb en 2011 Renault Twingo.

 
Annet, 18-3-2017

Super!

ik heb de smartphonehouder binnen twee dagen ontvangen in mijn brievenbus (super snel). 

Hij is precies wat ik zocht: eenvoudig, elegant, maar toch stevig genoeg om m'n telefoon helemaal stabiel op te hangen. En op een plek die binnen handbereik is, en niet ergens op m'n raam waar ik dan of geen zicht meer heb, of niet bij kan tijdens het rijden... Kortom, super!
Renault Twingo 2012

 
Keddy, 18-3-2017

hangup gekocht bij een benzinepomp ben er zeer tevreden over ,hangup zit in een bmw sedan 316i 1995 past super

 
Mieke, 18-3-2017

Snelle levering. Geweldig product.

Ik heb een Renault Clio van 2004 en hij past ook in de auto van mijn man. Een Renault Scenic van 2004. Bedankt voor snelle levering en geweldig product.

 
Eric, 16-3-2017

Hangup

Geweldige uitvinding goed en snel geholpen bij de aanschaf gebruik hem in een Fiat panda bouwjaar april 2007

 
Glenn, 16-3-2017

Werkt uitstekend!!

Bevalt echt uitstekend! Ik gebruik het in een mercedes A140 bouwjaar 2000

 
Hans, 13-3-2017

Zeer tevreden.

Ik heb de hangup getest en ben zeer tevreden, Past prima in mijn mx5. Mijn mx5 is een nb fl van 2003, maar ook de na vanaf 1989 heeft de zelfde luchtroosters. De nc heeft zelfs ronde roosters met meerdere horizontale lamellen. Dus ik denk wel dat je zeggen kan dat de hangup voor alle mx5 modellen te gebruiken is.

 
Eric, 13-3-2017

HangUp Prima werk!

De hang ups zijn gearriveerd en doen hun werk pima!
BMW 520. Bouwjaar: 2011

 
Ramon
13-3-2017

Klantgericht! 

Goede en snelle service.
De hangup hangt inderdaad in 2 seconden en inderdaad, ook na een aantal dagen gebruik geen enkel krasje op m'n nieuwe iphone.
Helemaal top!

 
Piet
11-3-2017

Echt een aanrader.

Toevalligerwijze liep ik een dezer dagen tegen een "HangUp" aan. Het is een handig hulpmiddel voor een mobiele telefoon in je auto. In een handomdraai zit hij met telefoon degelijk bevestigd binnen handbereik op een van de luchtroosters op het dashboard. Echt een aanrader tegen een billijke prijs.

 
Dick
11-3-2017

Niet trillen of rammelen!

De HangUp smartphonehouder in de auto van mijn vrouw, een Volkswagen New Beetle. Zonder trillen of rammelen volbrengt de HangUp zijn taak, dus wij zijn heel tevreden dat we met zo’n handig hulpmiddel altijd de beschikking hebben over de telefoon. Wij kunnen hier veilig de oordopjes aansluiten voor de handsfree set en duidelijk zien wanneer we een berichtje krijgen. Wanneer we een andere auto gebruiken nemen we de HangUp uit onze auto gewoon mee en hij past altijd! Geweldig!!

 
Esther
9-3-2017

Bedieningsgemak.

Wat een mooie oplossing! In onze Ford Mondeo (2005) is de telefoon nu makkelijker te bedienen omdat het hoger hangt, en dichter bij het stuur zit! En pratend ben ik nu beter verstaanbaar!

 
Daphne
9-3-2017

Hangt stevig!! 

De HangUp is ideaal. Nooit meer een telefoon die door je auto slingert! Ik was bang dat deze zou 'rammelen', maar dat is absoluut niet het geval. Hangt stevig en blijft goed op z'n plaats in mijn Volvo C30. Aanrader!

 
Imke
6-3-2017

Krast niet! Imke 

Eerste reactie: wat een verrassend eenvoudige oplossing; geweldig.
De HangUp is ideaal in gebruik en zit niet in de weg.
Hij hangt zo dat ik mijn radio ook nog goed kan bedienen.
Niet onbelangrijk: hij staat leuk in mijn Suzuki Swift.
Het RVS is echt veilig voor mijn Iphone het krast inderdaad niet.

 
Jasper
6-3-2017

Geniaal!! Jasper 

Echt, wat een geniaal snufje vernuft! Mooi design, hangt snel en rammelt niet. En wat staat het mooi met mijn nieuwe iPhone erin. Een carkit is gelukkig ook niet nodig, want ik boor liever geen gaatjes in mijn BMW 5-serie. Jullie hebben deze autorijder helemaal blij gemaakt!

 
Kees
6-3-2017

Mooie combi. Kees 

In de Autovisie kwam ik een item tegen over de Hangup. Met name de navigatiehouder sprak mij erg aan omdat ik al jaren op zoek ben naar een vervanger voor de zuignap en alles wat er op te markt was te duur en geen geschikte oplossing vond. Deze navigatiehouder was precies wat ik zocht. Direct bestelt samen met de smartphonehouder, want voor mijn telefoon had ik na een autowissel ook geen geschikte oplossing meer.
Beide houders passen heel mooi naast elkaar in mijn auto, een Renault Laguna uit 2002, mits je ze ophangt aan de onderste lamel van het ventilatie rooster. Inmiddels ook een tweede smartphonehouder besteld voor in mijn lesauto. Prima producten voor een redelijke prijs.

 
Jos
3-3-2017

Snelle levering. Jos T. 

Inderdaad binnen 2 dagen ontvangen na betaling. Past prima ook in een Chrysler PT Cruiser uit 2001.
Ben er blij mee.

 
Frank
3-3-2017

Perfecte oplossing! 

Ik heb een Ford C-Max van 2005 en de hangup is ideaal. Mijn Samsung Galaxy past er perfect in. Het is zeer makkelijk te plaatsen.

 
Johan
1-3-2017

Snel geleverd! 

De HangUp was 1 dag na het bestellen binnen. Hangt perfect in een Skoda Octavia (bj 2012) i.c.m. een HTC One V.

 
Huysal
1-3-2017

Handige houder, snelle levering!!!

Ik heb de HangUP besteld via de website (www.mobilehangup.nl) en ben er zeer tevreden mee, ik had niet verwacht dat deze HangUP zo stabiel zou zijn!!!

Deze HangUp gebruik ik in mijn Seat Toledo van bouwjaar 2000 en heb er inmiddels nog 1 besteld voor mijn broer als cadeau voor in zijn BMW 530D.

Graag zou ik ook de HangUp Navigatie willen hebben voor mijn TOMTOM GO!!

Levering is super snel, ga zo door!!!

 
EH
28-2-2017

Top! EH 

Zeer tevreden met de hangup en de service van de verkoper!

De hangup past goed in mijn Golf4 en om mijn iPhone4s met case.

 
Peter
27-2-2017

Prima product!

In elk geval past een Iphone4, een BlackBerry 9780 en een Nokia Lumia 800 perfect in de Hangup.
De Hangup past ook weer prima in een:
- Audi A4 cabriolet 2004
- Seat Arosa 2005
- Hyundai Getz 2006
- VW Passat 2010
- Renault Megane 2010

 
Edo
26-2-2017

Zeer content!

Mijn Huawei Ideos X5 past ideaal, ik rijd een Renault Scenic (uit 2001). Ik ben er enorm content mee!

Ook de service is prima, ik had mijn adres fout opgegeven, na weken kwam het pakketje retour, maar toen is per mail contact opgenomen, een dag later had ik mijn hangup alsnog.

 
Andy
26-2-2017

Aanrader!

Mooi simpel en doeltreffend product! Past netjes in zowel Audi A3 als VW Polo met zowel Samsung Galaxy S als HTC Chacha.

 
Dick
26-2-2017

Wat een vondst.

Dit kleine apparaat is voor mij goud waard. Ben ik met de auto onderweg en word ik gebeld dan blijft mijn telefoon in deze kanjer. Dus nooit geen belproblemen meer. Deze Hangup voldoet me zeer.

 
Arjan
24-2-2017

Niet geschikt voor Yaris.

LET OP: Past niet in een Yaris "P1", het allereerste model die tot ~2004 gebouwd is. De ventilatieroosters hierin zijn rond en je kunt de Hangup op geen enkele manier monteren. Helaas!

 
Bas
23-2-2017

Simpel en doeltreffend. 

Werkt prima, ook met de ovale roosters in een Ford Focus!

 
Cor
22-2-2017

Zeer goede service!! 

Ik heb de hangup ontvangen maar er was iets fout gegaan bij tnt hij was helemaal verbogen ik heb een mailtje naar de heer Jaap Klompstra gestuurd en vervolgens kreeg ik binnen 1dag een nieuwe toe gestuurd zeer goede service.

 
Martin
22-2-2017

Top product! 

Een erg makkelijk en mooi product voor weinig. Werkt echt bijzonder goed!

 
André
22-2-2017

2e HangUp besteld.

Eerst even uitproberen ... en nu is de 2de besteld voor onze andere auto

 
Niels
20-2-2017

Super! 

Zien is geloven zeiden ze..... EN ZE HEBBEN GELIJK!! De HangUp Smartphonehouder is geweldig. Hij past, hij werkt, ziet er mooi uit en kost nog geen tientje...bedankt voor je uitvinding!

 
Lotje
19-2-2017

Zeer tevreden klant! Lotje

 

Jolanda

17-2-2017

Ik ben super blij met mijn hangup!! rooster in mijn skoda fabia zit pal naast mijn stuur, hoog boven aan dashboard, dus telefoon hangt goed in mijn zicht, kan stiekem onder het rijden berichten lezen! ook makkelijk telefoon nummer onder het rijden in te toetsen. Schuift niet en beschadigd niet, hangt gewoon stevig zoals het hoort. Prima uitvinding.

 
Peter
16-2-2017

Helemaal TOP! 

Ziet er puik uit! En dat voor die paar euro.

 
Christiaan
14-2-2017

Goede prijs. 

Heel leuk idee en inderdaad tegen een goede prijs. 

Groeten en succes!

 
Rolf
14-2-2017

Ideale oplossing!

De ideale oplossing voor mijn iPhone , goed te bevestigen, tevens oplader goed te gebruiken.
Eerlijk gezegd de prijs is zeer goedkoop !!!!!

 
Gerard

13-2-2017

Handig systeem.

De smartphone past er perfect in en moet eerlijk zeggen dat het een goed en handig systeem is.

 
Corine
10-2-2017

Erg praktisch!

Ik heb em nog niet zoveel gebruikt maar tot nu toe vind ik het een handig dingetje. Je drukt je gsm er in en je hangt em zo op in een ventilatierooster, heel gemakkelijk. Je hebt geen extra hulpmiddelen nodig, erg praktisch.

 
Steven
9-2-2017

De HangUp in de boot.

Wij gebruiken de HangUp op de boot bij waterscouting. Zo kunnen we muziek van onze mobieltjes afspelen. Perfect!