Thank you for sharing!

Use the code below and you will receive a discount of 10% off!

facebook10

Social Media

Telefoon fietshouder

Instructie montage telefoon fietshouder.

Producten

Elke HangUp houder is zo ontworpen dat deze simpel en in een handomdraai is op te hangen zonder te boren en te schroeven. En je hoeft je geen zorgen te maken dat hij valt tijdens het rijden of zichtbelemmering geeft op de weg.

Betaal snel en veilig met

 • Smartphone houder

  Type 1: voor horizontale lamellen - Geschikt voor alle smartphones tot 7,5 cm breed - Geen zuignap - Valt niet - Duurzaam - Geen zichtbelemmering - Gratis verzending! - Niet tevreden? Geld terug!

 • Navigatie houder

  - Voor navigatiesystemen van 4.3 tot 5.0 inch - Ook voor smartphones in landscape positie - Hangt in 2 seconden - Te bevestigen aan ventilatierooster - Géén zuignap, valt niet - Géén zichtbelemmering - Voor ventilatierooster met horizontale lamellen - Gratis verzending! - Niet tevreden? Geld terug!

 • Tablethouder

  HangUp Tablethouder uniek ophangsysteem voor je tablet aan de hoofdsteun - Makkelijk en snel te bevestigen aan de hoofdsteun - Geschikt voor alle tablets t/m 24,7 cm breed - Ook o.a. 7 inch, zelf makkelijk bij te buigen! - Ergonomische kijkhoogte - Plat bevestigd tegen de stoel, dus moeiteloos in- en uitstappen - Makkelijk instelbaar op diepte en breedte - Tevens voor doorlopende hoofdsteunen bij Volvo - Gratis verzending - Niet tevreden? Geld terug!

 • Fietshouder

  - Geschikt voor elke smartphone - Geschikt voor elk stuur - Duurzaam Valt niet - Eenvoudige bevestiging - Makkelijk bij te buigen - Degelijk - Gratis verzending! - Niet tevreden? Geld terug!

 • Aanbiedingen

  Kijk voor aantrekkelijke aanbiedingen van verschillende combinaties van smartphone houder, navigatie houder en tablet houder.