Bedankt voor het delen!

Maak gebruik van onderstaande code bij uw bestelling en ontvang 10% korting.

facebook10

Betaal snel en veilig met

Social Media

Producten

Bekijk de verschillende modellen van HangUp: smartphone houder, navigatie houder, tablet houder.
De smartphone- en de navigatie houder kunnen heel simpel aan het ventilatierooster gehaakt worden. Je hoeft niet te boren, schroeven, plakken, etc. Zo ontstaat er geen enkele beschadiging aan je dashboard.

En voor de prijs hoef je het niet te laten; geen enkel ander systeem is goedkoper dan HangUp. Dit komt door de eenvoud van dit systeem.

En natuurlijk staat veiligheid bovenaan. Met de HangUp blijft je voorruit vrij en heb je geen zichtbelemmering. En hij valt er niet af tijdens het rijden, bij bochten en over drempels.

Kortom, de perfecte oplossing voor de meeste auto's!
Kijk naar de reviews en laat je overtuigen.

Betaal snel en veilig met

 • Smartphone houder

  Type 1: voor horizontale lamellen Type 2: voor twee kleppen systeem Pluspunten: - Alle smartphones passen tot breedte 7,5 cm - Hangt in 2 seconden - Te bevestigen aan ventilatierooster - Géén zuignap, valt niet - Géén zichtbelemmering - Past in de meeste auto's - Niet tevreden, geld terug - Gratis verzending

 • Navigatie houder

  Pluspunten: - Voor navigatiesystemen van 4.3 tot 5.0 inch - Ook voor smartphones in landscape positie - Hangt in 2 seconden - Te bevestigen aan ventilatierooster - Géén zuignap, valt niet - Géén zichtbelemmering - Voor ventilatierooster met horizontale lamellen - Niet tevreden, geld terug - Gratis verzending

 • Tablet houder

  Pluspunten - Geschikt voor tablets van 20 tot 24 cm - Past mét en zonder case - Hangt in enkele seconden - Te bevestigen aan hoofdsteun van stoel - Géén zuignap, valt niet - Past in alle auto's, ook in Volvo - Niet tevreden, geld terug - Gratis verzending - Niet tevreden? Geld terug!

 • Accessoires

  Kijk hier naar de volgende accessoires

 • Aanbiedingen

  Kijk voor aantrekkelijke aanbiedingen van verschillende combinaties van smartphone houder, navigatie houder en tablet houder.