Bedankt voor het delen!

Maak gebruik van onderstaande code bij uw bestelling en ontvang 10% korting.

facebook10

Betaal snel en veilig met

Social Media

Telefoon fietshouder

Instructie montage telefoon fietshouder.

Alfa Romeo Mito 2012   zeer tevreden; de telefoon blijft goed vastzitten, zonder dat er een lelijke plastic houder voor nodig is.    type 2 jori
Audi A3 2017   Aanrader! Mooi simpel en doeltreffend product! Past netjes in zowel Audi A3 als VW Polo met zowel Samsung Galaxy S als HTC Chacha.   type 1 Andy
Audi A3 2017   Ervaring met HangUp: perfect   type 1 Mark
Audi A4 2015   En ik krijg de hangup redelijk opgehangen. Hangt wel voor temperatuur instelling. Maar die pas ik toch zelden aan. Verder bevalt hij uitstekend.   type 1 Bas
Audi A4 2000   Via internet zoekende naar een houder voor mijn mobiele telefoon kwam ik de HangUp tegen. De youtube filmjes spreken voor zich.
Na aanschaf moet ik zeggen dat mijn telefoon stevig in de houder zit. Moest wel wat bijgebogen worden zodat de Galaxy A5 2016 er makkelijk in past. Maar de telefoon is stabiel in de houder, trilt niet en is beperkt nog goed te bedienen.
Wel was het plaatsen van de Hangup wat lastiger dan verwacht. Ondanks dat ik vele modellen van de Volkswagen Audi Groep voorbij zag komen in de filmpjes ging het toch niet zo makkelijk. Zoals te zien in de bijlage hebben mijn ventilatierooster ook verticale lamellen. Dit maakt het allemaal complexer. De pootjes van de Hangup moeten dus ergens tussen de verticale lamellen door geplaatst worden. Maar dit bepaald ook de breedte van de opening voor de telefoon deels. Daarnaast past hij alleen in de bovenste rij van het rooster. Gevolg is dat het ventilatie rooster nu helemaal naar beneden gericht is om de Hangup in een positie te krijgen waarin de telefoon geplaatst kan worden. Als hij eenmaal in het rooster zit krijg ik hem er bijna niet meer uit. (bovenste pootjes wat naar achteren gebogen, werkt beter).

Al met al dus wat complexer dan gedacht, maar nu hij eenmaal hangt laat ik hem lekker zitten en doet hij wat beloofd was. Ik ben dus tevreden.
  type 1 jan-jaap
Audi A4 2004   Prima product! In elk geval past een Iphone4, een BlackBerry 9780 en een Nokia Lumia 800 perfect in de Hangup.   type 1 Peter
BMW 114i 2014   Bevalt heel goed blijft goed en stevig hangen   type 1 Ingrid
BMW 118i 2009   Ervaring met HangUp: heel goed, we gebruiken ze al jaren voor iPhones i.c.m. TomTom voor iPhone   type 1 Wim
BMW 118i  2017   Prima!   type 1 René
BMW 316 1995   ben er zeer tevreden over, hangup past super   type 1 Keddy,
BMW 520 2011   Geniaal!! Echt, wat een geniaal snufje vernuft! Mooi design, hangt snel en rammelt niet. En wat staat het mooi met mijn nieuwe iPhone erin. Een carkit is gelukkig ook niet nodig, want ik boor liever geen gaatjes in mijn BMW 5-serie. Jullie hebben deze autorijder helemaal blij gemaakt!   type 1 Jasper
BMW 520 2011   HangUp Prima werk! De hang ups zijn gearriveerd en doen hun werk pima!   type 1 Eric 
BMW 520  2012   Is een prima tool.
Doet waarvoor het ontworpen is.
  type 1 Willy 
BMW 530 2011   Handige houder, snelle levering!!! Ik heb de HangUP besteld via de website (www.mobilehangup.nl) en ben er zeer tevreden mee, ik had niet verwacht dat deze HangUP zo stabiel zou zijn!!! Deze HangUp gebruik ik in mijn Seat Toledo van bouwjaar 2000 en heb er inmiddels nog 1 besteld voor mijn broer als cadeau voor in zijn BMW 530D. Levering is super snel, ga zo door!!!   type 1 Huysal
Boot     Wij gebruiken de HangUp op de boot bij waterscouting. Zo kunnen we muziek van onze mobieltjes afspelen. Perfect!   type 1 Steven
Chrysler PT Cruiser 2001   Snelle levering. Inderdaad binnen 2 dagen ontvangen na betaling. Past prima ook in een Chrysler PT Cruiser uit 2001. Ben er blij mee.   type 1 Jos
Citroen C4 Picasso 2015   Ik heb een Citroen C4 grand picasso met een lange schuine voorruit, vandaar. De houder voldoet prima.   type 1 Han
Citroen C4 Picasso 2015   Ik heb een Citroen C4 grand picasso met een lange schuine voorruit, vandaar. De houder voldoet prima.    navi Han
Citroën C4 Picasso 2007    Zeer tevreden! Handig en doelmatig ophangsysteem.   type 1 janneke
Citroen C5 2008   bevalt prima heb hem al enkele jaren, maar wissel vaak naar huurauto's en vergeet hem dan regelmatig om hem eruit te halen. normaal altijd in Citroen C5 station bouwjaar 2008.
in een woord: uitstekend.
  type 1 Wolf
Fiat Panda 2007   Geweldige uitvinding goed en snel geholpen bij de aanschaf, gebruik hem in een Fiat panda bouwjaar april 2007   type 1 Eric
Fiat Panda 2009   past niet   type 2 Renee
Fiat Panda 2014   Ik kan hem wel tussen de lamellen krijgen, maar heb geprobeerd hem wat bij te buigen, omdat hij anders te horizontaal zit en je te veel schittering hebt.    navi Ineke
Fiat Seicento 2006   Superhandig en fijn. Zowel met navi, als met bellen.   type 1 reggie
Ford C-Max 2005   Perfecte oplossing! Ik heb een Ford C-Max van 2005 en de hangup is ideaal. Mijn Samsung Galaxy past er perfect in. Het is zeer makkelijk te plaatsen.   type 1 Frank
Ford Fiesta  2015   Jammer genoeg zijn de hang up niet gebruiken bij ons in de auto.  Prachtig product maar niet passend voor deze auto   type 1 freek
Ford Focus 2006   Ervaring met HangUp:positief, had er al één in andere auto. Simpel en handzaam.    type 1 Berry
Ford Focus 2006   Simpel en doeltreffend. Werkt prima, ook met de ovale roosters in een Ford Focus!   type 1 Bas
Ford Focus 2007   Ik gebruik de hang-up al een tijdje in mijn Ford Focus 2007. De telefoon houder gaat heel goed. De telefoon zit stevig in de houder.  De houder voor navi blijft ook prima zitten.   type 1 Match
Ford Focus 2004    Hoe een "simpel" product geweldig kan zijn. Heel goed bedacht   navi Frank
Ford Mondeo 2005   Bedieningsgemak. Wat een mooie oplossing! In onze Ford Mondeo (2005) is de telefoon nu makkelijker te bedienen omdat het hoger hangt, en dichter bij het stuur zit! En pratend ben ik nu beter verstaanbaar!   type 1 Esther
Ford Mondeo 2005   Hangup past goed in het rooster en zorgt voor voldoende stabiliteit mobiel    type 1 annika
Ford Mondeo 2011   Past heel mooi. Kan inderdaad in landscape positie   type 2 Karel
Ford Mondeo  2012   De tablethouders passen trouwens ook perfect voor onze Samsung Tab 2 10.1 en onze nieuwe Samsung Tab S 10.5. Fijn voor onze kinderen!   tablet Lise
Ford S-Max 2009    its a nice and easy device   type 2 Andreas
Ford S-max 2010   I am satisfied, it seems to work fine with my Ford S-max car (model 2010). It sits well when driving, but its a bit too easy to remove the holder by accident when removing or inserting the phone.   type 2 Jørgen
Honda CR-V 2008   Ervaring met HangUp: erg handig om de telefoon te kunnen gebruiken als navi. De houder wel iets bij moeten buigen om de mooi in lijn met het dashboard te laten hangen. We hebben nu in beide auto's een hangup en dit bevalt al jaren erg goed.   type 1 Hans
Hyundai Getz 2006   Prima product! In elk geval past een Iphone4, een BlackBerry 9780 en een Nokia Lumia 800 perfect in de Hangup.   type 1 Peter
Jeep Grand Cherokee 2005   Past goed in ventilatierooster en overall zeer tevreden. Nadeel van de Hangup in de Jeep is dat het ventilatierooster iets scheef naar de kant van de bestuurder staat, waardoor net het linker onder hoekje van de iPhone achter het stuur zit. Verder geen groot probleem.   type 1 Rens
Kia Niro 2017   Prima   type 1 Rudolf
KIA Picanto 2011    dit is de 2e hangup,de eerst was per ongeluk in een tas terecht gekomen en weggegooid!  Ik ben er heel blij mee en handig in gebruik, alleen deze keer heb ik iets aangehangen dus goed zichtbaar, dan kan ik het niet meer kwijt raken.   navi Janet 
Kia Picanto 2016   Heel blij mee.   type 1 anja 
Mazda 3 2008   De Hangup is een leuke gadget. Hij hangt rustig, klappert niet. Ik kan de mobiel ook prima gebruiken wanneer hij er in hangt en de oplader en oortjes gaan er prima in, kan overal gewoon bij. Ik heb een Xiaomi MI5 met TPU bumpertje er omheen afmeting totaal in cm: 14,75 x 7,30 x 1.   type 1 laura
Mazda 3 2005   Op zich prima. Stabiel, nagenoeg trillingvrij (niet storend). Door de ‘knop’ om jaloezieën te verstellen, ligt de telefoon en/of navi niet plat tegen de jaloezieën. Hierdoor is het beeldscherm minder goed zichtbaar. Door de navi hangup in onderste jaloezie te steken is dat voor een groot deel op te vangen (hangt dan wel helemaal voor info display auto).

‘Overall’: zeer tevreden! Veel beter dan in het verleden met de andere systemen zoals raambevestiging die telkens losliet!   
  type 1 pieter
Mazda 3  2014   Bevalt prima. Blijft nog stabieler op z’n plek dan ik had verwacht.   type 1 jos 
Mazda 6 2006   Prima om te gebruiken, schiet wel wat snel los uit het luchtrooster en is wat smal voor een Samsung S6, Het is wat lastig om de telefoon er snel in te krijgen. Als deze eenmaal hangt is alles prima.   type 2 amber
Mazda 6 2016   Wat een topproduct! Hangt niet in de weg, zit heel simpel vast en het ziet er ook nog eens NIET lomp uit. En wat een service dat de navihouder omgebogen kon worden voor de gevraagde centimeters voor mijn Samung S8 plus.   navi Laura
Mazda MX5 2003   Zeer tevreden. Ik heb de hangup getest en ben zeer tevreden, Past prima in mijn mx5. Mijn mx5 is een nb fl van 2003, maar ook de na vanaf 1989 heeft de zelfde luchtroosters. De nc heeft zelfs ronde roosters met meerdere horizontale lamellen. Dus ik denk wel dat je zeggen kan dat de hangup voor alle mx5 modellen te gebruiken is.   type 1 Hans
Mercedes A140 2000   Werkt uitstekend!! Bevalt echt uitstekend!   type 1 Glenn 
Mercedes Benz
C350E 
2016   past goed   type 2 René
Merceres Benz
Sprinter
2008   zeer positief
makkelijke montage tijdens het rijden heel stabiel tot nu to geen schade aan telefoon
ik ben dus zeer tevreden 
  type 1 bart
Mitsubishi
Space Star
2001   Prima oplossing om een TomTom via 52 te stallen op het deskbord, echter sluit je een kabel aan om ook verkeersinformatie te krijgen dan heb ik aan de rechterzijde een rubber blokje geplaatst om het hoogteverschil van de  micro usb op te heffen.   navi Paul
Mitsubishi
Spacestar
2001   Ik gebruik een Iphone SE in een hangup systeem. Perfecte pasvorm voor mijn apparaten, ze hangen op de meest handige en veilige plaats in de auto. Mijn beste aankoop van het jaar, eenvoudig - sterk - doeltreffend en goedkoop.   type 1 Michael
Nissan Navara 2008   zeer positief
makkelijke montage tijdens het rijden heel stabiel tot nu to geen schade aan telefoon
ik ben dus zeer tevreden 
  type 1 bart
Nissan Qashqa 2014   In deze auto werkte dit model erg goed   type 1 René
Opel Agilla 2008   Ervaring met HangUp: Gebruik hem nu een tijd, ben er erg tevreden over ,stuk beter dan zo`n plakding op mijn raam,eenvoudige en stabiele bevestiging.Dat zoiets eenvoudigs zo perfect werkt , Kortom een aanrader.   type 1 Roel
Opel Astra 2008   Hanghup bevalt goed.    type 1 Ger
Opel Astra 2008   Hangup bevalt goed.    tablet Ger
Opel Astra 1999   Samsung S5 mini met S-cover (origineel Samsung)
Ervaring met HangUp: past niet ivm hardcover die omgeklapt moet worden. De totale hoogte past niet in de beugel. Ik heb al eerder foto’s doorgestuurd.
Beugel aan een collega door verkocht. Is er blij mee
  type 1 Ab
Opel Corsa 2011   ok stabiel op dashbord   type 1 gerhard
Opel Corsa 2017   Helaas kunnen wij hem niet gebruiken, hij hangt veel te schuin dus geen zicht op de tomtom. Dus hebben wij het anders opgelost.   navi Jan
Opel Zafira 1.6 2015   werkt (alleen links van het stuur) prima.    type 1 René
Peugeot 207  2009   De HangUp bevalt prima, goed en simpel product.    type 1 rene 
Peugeot 207 CC  2011   de HangUp mij niet zo goed bevalt.
Als ik een bocht maak tijdens het rijden hangt hij scheef of hij laat los en vliegt op de grond.

Ik heb de ophanging iets verbogen en daardoor blijft hij nu wel op zijn plaats, maar bij bochten en hobbels hangt ie weer scheef.
  navi truus
Peugeot 208 2015   mooie en verfijnde carkit.
Het nadeel bij de Peugeot 208 is dat het luchtrooster/dashboard een bolling heeft.
Dus wanneer de hangup ongeveer in het midden van het rooster wordt gehangen,
hangt de hangup meer scheef (zegmaar bijna horizontaal ipv verticaal).
Dat ziet er gek uit en je kan je telefoon er dan niet in krijgen.
Dat is op te lossen door de hangup aan de onderste lamelle te hangen ipv de middelste.
De hangup hangt dan wel een beetje losjes, maar met de telefoon erin gaat het gewoon goed.
Ik ben dus zeer blij met de subtiele hang up.
  navi Jolien
Peugeot 307 2006   Met de hangup heb ik een vriend blij gemaakt. Hij is erg tevreden.   type 1 Geert
Peugeot 307 2004   HangUp past en is stabiel. Bevalt goed.   type 1 Bart
Peugeot 308 2007   De Hangup bevalt prima, heel eenvoudig in gebruik en met veel gemak.   type 1 Anthon
Peugeot 308 2007   De Hangup bevalt prima, heel eenvoudig in gebruik en met veel gemak.   type 1 Anthon
Peugeot 308 2016   strakke en functionele tablethouder. Waar nodig zelf eenvoudig in model bij te buigen.    tablet Martijn
Peugeot 308 2015   Geniaal door eenvoud. Eindelijk een Smartphone houder die werkt en lang meegaat.   type 1 Pascal
Peugeot 308  2015   De ervaring is prima. In de peugeot past deze niet in de roosters direct naast het stuur, maar in rooster in de midden console aan de passagierskant, past het wel goed en is het nog prima af te lezen voor de bestuurder. De reden dat ze niet passen naast het stuur heeft te maken met het verdiept liggen van de roosters. De hangup past dan wel, maar het is heel erg lastig om de telefoon (samsung S6) er in te krijgen.   type 1 pascal
Peugeot 308   2014   past goed   type 1 René
Porsche 911 1999   passt leider nicht   type 1 Ralf
Renaul Clio 2012   De hangup past voor mij (aangezien ik ook een Parrot heb) maar in 1 rooster van het middenconsole. Als de hangup er eenmaal in zit, verschuift hij niet meer en blijft ook rustig hangen als er geen mobiel in zit.

Ik ben erg blij met mijn aankoop en heb mijn vriend er ook al geintresserd in gekregen.

Het grote voordeel van de hangup is tocht wel dat je niks aan het raam hebt hangen (zuignap) of dat je van die logge installaties heb hangen aan een rooster, die wanneer je hem wilt verwijderen bijna onmogelijk is zonder iets te breken.
                                       
  type 1 Saskia
Renault Clio 2014   Houder voor navi (Mio 4 inch ) is iets te fragiel want het gewicht van de voedingssnoer laat het apparaat scheef hangen. Andere merken werken beter.   navi Wim
Renault Clio 2014   werkt naar behoren voor de Iphone 5S.    type 1 Wim
Renault Clio  2004   Snelle levering. Geweldig product. Ik heb een Renault Clio van 2004 en hij past ook in de auto van mijn man. Een Renault Scenic van 2004. Bedankt voor snelle levering en geweldig product.   type 1 Mieke
Renault Clio 4 2013   Tot nu toe, geen klachten werkt erg handig en simpeler kan het volgens mij niet TOPPIE !! Smartphone Samsung Galaxy 2017   type 1 Gerhard
Renault Grand Scenic  2011   uiterst tevreden!   type 1 micheal
Renault Laguna  2002   Beide houders passen heel mooi naast elkaar in mijn auto, een Renault Laguna uit 2002, mits je ze ophangt aan de onderste lamel van het ventilatie rooster. Inmiddels ook een tweede smartphonehouder besteld voor in mijn lesauto. Prima producten voor een redelijke prijs.   type 1 Willie
Renault Mégane 2010   Prima product! In elk geval past een Iphone4, een BlackBerry 9780 en een Nokia Lumia 800 perfect in de Hangup.   type 1 Peter
Renault Mégane 2018    positief, werkt prima   type 1 ivo
Renault Mégane  2005   Hij pastte niet goed    type 1 paula
Renault Scenic 2004   Snelle levering. Geweldig product. Ik heb een Renault Clio van 2004 en hij past ook in de auto van mijn man. Een Renault Scenic van 2004. Bedankt voor snelle levering en geweldig product.   type 1 Mieke
Renault Scenic 2001   Zeer content! Mijn Huawei Ideos X5 past ideaal, ik rijd een Renault Scenic (uit 2001). Ik ben er enorm content mee! Ook de service is prima, ik had mijn adres fout opgegeven, na weken kwam het pakketje retour, maar toen is per mail contact opgenomen, een dag later had ik mijn hangup alsnog.   type 1 Edo
Renault Twingo 2011   Naar tevredenheid! Houder is zeker naar tevredenheid, is zelfs de 2e (1e via bol.com).    type 1 Willem
Renault Twingo 2012   Hij is precies wat ik zocht: eenvoudig, elegant, maar toch stevig genoeg om m'n telefoon helemaal stabiel op te hangen. En op een plek die binnen handbereik is, en niet ergens op m'n raam waar ik dan of geen zicht meer heb, of niet bij kan tijdens het rijden... Kortom, super!   type 1 Wouter
Saab 9.3 2008   In de ventilatieroosters van de Saab zitten ook kleine tussenschotjes. Het verwijderen van de hang-up gaf wat problemen omdat de open oogjes van de hang-up er achter haakten. Ik heb de oogjes met een tang gesloten en het probleem was opgelost.   type 1 Jacob
Saab 9.3 2010   De HangUp bevalt uitstekend! In mijn Saab 93 uit 2010 hangt mijn telefoon mooi rechts van het stuur aan het ventilatierooster.   type 1 Derk
Saab 9.5 2002   Ervaring met HangUp: Perfect!   type 1 Casper
Seat Arosa 2005   Prima product! In elk geval past een Iphone4, een BlackBerry 9780 en een Nokia Lumia 800 perfect in de Hangup.   type 1 Peter
Seat Toledo 2000   Handige houder, snelle levering!!! Ik heb de HangUP besteld via de website (www.mobilehangup.nl) en ben er zeer tevreden mee, ik had niet verwacht dat deze HangUP zo stabiel zou zijn!!! Deze HangUp gebruik ik in mijn Seat Toledo van bouwjaar 2000 en heb er inmiddels nog 1 besteld voor mijn broer als cadeau voor in zijn BMW 530D. Levering is super snel, ga zo door!!!   type 1 Huysal
Seat Toledo 2002   Past goed in het rooster. Ik heb mijn telefoon (samsung s4)  in een flipcase.  Dat past niet goed in de hangup, maar ik red mij ermee.   type 1 klaas
Skoda Fabia     Ik ben super blij met mijn hangup!! rooster in mijn skoda fabia zit pal naast mijn stuur, hoog boven aan dashboard, dus telefoon hangt goed in mijn zicht, kan stiekem onder het rijden berichten lezen! ook makkelijk telefoon nummer onder het rijden in te toetsen. Schuift niet en beschadigd niet, hangt gewoon stevig zoals het hoort. Prima uitvinding.   type 1 Jolanda
Skoda Fabia 2008   Dat is niet mijn eerste HangUp. Ik ben uitermate tevreden. Het werkt uitstekend. Hij is heel klein en licht.   type 1 Zarko
Skoda Octavia 2012   Snel geleverd! De HangUp was 1 dag na het bestellen binnen. Hangt perfect in een Skoda Octavia (bj 2012)   type 1 Johan
Skoda Octavia 2011   Is opzich een goede oplossing. Handig dat het niet zo'n mega apparaat is in je auto. Enige nadeel is dat hij in het rooster heen en weer schuift bij bochten. Dit komt doordat mijn auto niet in het midden van de luchtrooster een hendel heeft zitten waardoor hij niet heen en weer kan gaan. Dus dat zou nog een aandachtspuntje kunnen zijn   type 1 berta
Skoda Octavia 2016   Ervaring met HangUp: heel goed, we gebruiken ze al jaren voor iPhones i.c.m. TomTom voor iPhone   type 1 Wim
Skoda Superb 2011   Naar tevredenheid! Houder is zeker naar tevredenheid, is zelfs de 2e (1e via bol.com).    type 1 Willem
Skoda Yeti 2013   Perfecte oplossing om de telefoon te bevestigen aan het dashboard.
Houder voor de navi is de oplossing om deze niet aan de ruit te hoeven plakken (kringen van de zuignap).
  navi ben
Suzuki Alto 2014   Hij hangt niet recht naar beneden door de stand van de ventilatie waardoor je last hebt bij zonlicht van de zichtbaarheid van de navi (Garmin). Maar wel de beste olpossing voor deze auto vind ik.   navi Ellen
Suzuki Celerio  2017   ik ben erg tevreden. Bevestigen gaat heel makkelijk en mijn iPhone X past er goed in. Mijn telefoon hangt op een mooie plek en zit heel fijn niet in zicht. Hij hangt stabiel, schuift wel een klein beetje naar links en rechts, maar niet storend.   type 1 Saskia
Suzuki Swift 2010   Eerste reactie: wat een verrassend eenvoudige oplossing; geweldig. De HangUp is ideaal in gebruik en zit niet in de weg. Hij hangt zo dat ik mijn radio ook nog goed kan bedienen. Niet onbelangrijk: hij staat leuk in mijn Suzuki Swift.   type 1 Imke
Suzuki Swift 2010   Positief, werkt prima    type 1 Ivo
Suzuki Swift  2014   helaas paste deze niet. Het probleem is n.l.
dat de houder zich keurig sluit rondom de tom-tom (Mio) maar de haakjes van het ophangmechanisme
passen niet omdat zij niet diep genoeg zijn.
  navi hans
Suzuki Swift  2005   simpel en goed zonder gedoe kan ik mijn smartphone wegbergen in de wagen altijd bij de hand.   type 1 guido
Toyota Auris 2012   al vele jaren (in eerdere Toyota’s) en ben er zeer tevreden    type 1 gerard
Toyota Auris  2013   Slecht hij past niet in onze auto en kan niet gemonteerd worden    type 1 Adam
Toyota Auris  2009   We zijn er afgelopen week met de navi en houder naar Londen gereden. De bevestiging is goed maar toch nog een kanttekening ik moest iets onder de houder doen om de navi iets te laten kantelen anders was het zicht erop minder.   type 1 Henk
Toyota Avensis 2011   prima, het is eenvoudig maar zeer doeltreffend   type 1 wim
Toyota Aygo     De Hang up bevalt goed, echter kon ik deze niet aan de lucht rooster bevestigen maar heb er een oplossing voor gevonden. ik heb hen onder de console waar de radio in zit weten te plaatsen, hierdoor hangt hij wat lager dan gehoopt maar net zo functioneel     type 2 Margrete
Toyota Yaris     Niet geschikt voor Yaris. LET OP: Past niet in een Yaris "P1", het allereerste model die tot ~2004 gebouwd is. De ventilatieroosters hierin zijn rond en je kunt de Hangup op geen enkele manier monteren. Helaas!   type 1 Arjan
Toyota Yaris
Verso
2000   Hier heb ik smartphone houder links van t stuur. Dat past beter en werkt minstens zo goed.   type 1 Johan
Twingo 2 2011   past helaas niet, heb 'm aan iemand anders gegeven   type 1 marc
Volvo C30 alle   Hangt stevig!!  De HangUp is ideaal. Nooit meer een telefoon die door je auto slingert! Ik was bang dat deze zou 'rammelen', maar dat is absoluut niet het geval. Hangt stevig en blijft goed op z'n plaats in mijn Volvo C30. Aanrader!   type 1 Daphne
Volvo S60  2006   Houder voldoet erg goed. Klemt mijn 5 1/2 inch tel perfect. Schuift niet in bochten, rammelt niet, ook niet wanneer er geen telefoon in hangt.   type 1 hans
Volvo V40 2013   Een mooi en simpele maar effectieve houder voor je smartphone in de auto!   type 1 tom
Volvo V40 2013    Hangup past in ventilatierooster en is goed zichtbaar vanaf bestuurderspositie. Ik vind de simpelheid de kracht van de HangUp: geen grote (lelijke) houders in de auto, gewoon een bijna onzichtbaar houdertje. Telefoon erin hangen is misschien wat 'lastiger' dan een grote telefoonhouder, maar daar heb ik nooit echt moeite mee gehad (en weegt niet op tegen het voordeel van de simpelheid).   type 1 Rens
Volvo V40  2012   past goed   type 1 René
Volvo V50 2009   Top ervaring met de hangup! Onze meiden 9 uur niet gehoord achter in de auto   tablet Taco
Volvo V50 2010   Super systeem.  Zelfs voor het moeilijke hoofdsteunsysteem van Volvo.  Eens opgehangen is het zeer makkelijk in gebruik.  Net rit van 3800 km achter de rug en de dochter was zeer tevreden van haar ipad op de kopsteun.  Een absolute aanrader.   tablet Christoph
Volvo V60 2011   Na een tijdje zoeken voor een geschikte houder voor een Volvo hoofdsteun uit gekomen bij de HangUp. Super mooi systeem en de tablet zit er netjes recht in. Onze zoon van 3 kan de tablet er zelf niet uit krijgen wat we natuurlijk wel heel fijn vinden. Zeker een aanrader en niet alleen voor de Volvo rijders   tablet Tom
Volvo V60 2018   Ervaring: Top! Zeer eenvoudig te monteren en werkt zeer goed en stabiel. Bij eerdere auto’s en andere systemen vielen de iPads er nog wel eens uit.   tablet Erwin
Volvo V70 2016   Prima prijs/kwaliteit verhouding. Weliswaar wat lastig te bevestigen, maar dat ligt niet aan de HangUp, maar aan de (volvo) hoofdsteun. Met wat moeite is bevestiging wel goed gelukt. Het gebruik vd HangUp bevalt prima. Ook uitstekende snelle levering.   type 1 Michiel
Volvo V70 2012   Zeer tevreden met de Hang Up. ivm iPhone 6: iets breder uitgebogen, werkt perfect. Met een hand te bedienen.   type 1 Geert
Volvo V70 2006   De HangUp isbevestigd in een Volvo V70 uit 2006. Ik heb als navi een Nüvi 3590 LMT en voor een Nüvi is dit HangUp systeem minder geschikt, omdat er een verdikking zit aan de achterkant van de navi en er zodoende niet genoeg ruimte is voor de HangUp constructie, m.a.w. de HangUp zou eigenlijk dieper moeten zijn.   navi Wil
Volvo V70 2016   Ervaring met HangUp: Prima prijs/kwaliteit verhouding. Weliswaar wat lastig te bevestigen, maar dat ligt niet aan de HangUp, maar aan de (volvo) hoofdsteun. Met wat moeite is bevestiging wel goed gelukt. Het gebruik vd HangUp bevalt prima. Ook uitstekende snelle levering.   tablet Michiel
Volvo V70 2014   Kinderen zijn tevreden. Simpel en doet precies wat ie moet doen. Eenvoudig te installeren.    tablet Harm-Jan
Volvo V70 2002   De ervaringen zijn positief: veel waar voor het geld. Doet precies wat het moet doen.   tablet Ronald
Volvo V70 2008   Redelijk wat moeten verbuigen voor 7 inch tablets. Uiteindelijk redelijk er in gekregen. Nog niet gebruikt dus daar nog geen info over.
Beschermdopjes raken erg snel los van de uiteinden.
Eventueel een instructie over hoe of waar bij te buigen zou een welkome toevoeging zijn. 
  tablet steven
Volvo V70  2006   Prima te monteren zelfs tussen stiksel hoofdsteun & stoel (Wat bij deze Volvo praktisch door gestikt lijkt)
Prima bij te buigen voor betere passing (Minder los) voor ipad
  tablet jeroen
Volvo V70  2002   De hangup bevalt prima!   tablet Vincent
Volvo V90 2017   Ik ben zeer tevreden met de Hangup, na even de ruimte tussen de bovenkant van de stoel en de onderkant van de hoofdsteun gevonden te hebben gaat de houder er makkelijk omheen.    tablet Bart
Volvo XC 70 2001   tablet houder werkt Uitstekend   tablet Wouter
VW Caddy 2018   Ervaring met HangUp: in het ventilatierooster zit de telefoon niet voldoende verticaal, waardoor het scherm soms nogal spiegelt en de navi slecht zichtbaar is. Met een zuignap aan het raam is dit veel beter; nooit spiegelingen. Verder: ik ga er een flink labeltje aan vastmaken, want je bent het ding anders zomaar kwijt. Ik heb de hang-up als reserve; de zuignap is beter voor navi, want meer in het zicht. Maar die valt er wel eens af, wat de hang-up nooit overkomt. Als het erg heet is, blijft de telefoon natuurlijk wel lekker koel in de hang-up. Ik heb er twee jaar terug eentje gehad voor een kleine smartphone (zelfde type 1), maar mijn nieuwe 5,5 inch smartphone past er net zo goed in. Mooi! Als ik straks een TomTom heb, gebruik ik de hang-up om telefoongesprekken te kunnen beantwoorden, en daarbij speelt het spiegelprobleem geen rol.   type 1 Ananto
VW Caddy 2008   Prima systeem,simpel en goed,makkelijk te monteren.   type 1 peter
VW Fox 2006   Volkswagen Fox 2006 van dochterlief. Ze is ook blij!   type 1 Johan
VW Glof Plus 2005   Helemaal top. Sinds enkele weken gebruik ik de smartphonehouder naar volle tevredenheid! De volgende dag had ik die al in huis. Super bedankt! Ben er blij mee.   type 1 Wim
VW Golf 2017   In deze auto werkte dit model erg goed   type 1 René
VW Golf 1999   Ben heel tevreden met de “Hangup”! Vindt het een verrassend handig “ding”.   type 1 Joop
VW Golf 4 2003   Makkelijk in gebruik
Al bij bol.com de hang up gekocht voor mijn tom tom xl .
Bevalt prima ook. Kortom een goede aankoop .
  type 1 frans
VW Golf 6  2010   Gaat goed erin en eruit.  Geen klachten.    type 1 robert
VW New Beetle     Niet trillen of rammelen! De HangUp smartphonehouder in de auto van mijn vrouw, een Volkswagen New Beetle. Zonder trillen of rammelen volbrengt de HangUp zijn taak, dus wij zijn heel tevreden dat we met zo’n handig hulpmiddel altijd de beschikking hebben over de telefoon. Wij kunnen hier veilig de oordopjes aansluiten voor de handsfree set en duidelijk zien wanneer we een berichtje krijgen. Wanneer we een andere auto gebruiken nemen we de HangUp uit onze auto gewoon mee en hij past altijd! Geweldig!!   type 1 Dick
VW Passat 2010   Prima product! In elk geval past een Iphone4, een BlackBerry 9780 en een Nokia Lumia 800 perfect in de Hangup.   type 1 Peter
VW Passat 2012   Prima.    type 1 Dirk
VW Polo     Aanrader! Mooi simpel en doeltreffend product! Past netjes in zowel Audi A3 als VW Polo met zowel Samsung Galaxy S als HTC Chacha.   type 1 Andy
VW Polo 2010   Perfect!   type 1 Lida
VW Polo 2010   één voor de tomtom en één voor de smartphone: We zijn super enthousiast, ik schreef het al eerder aan jullie: geniaal in zijn eenvoud   type 1 Johan
VW Polo 2009   Prima systeem,simpel en goed,makkelijk te monteren.   type 1 peter
VW Sharan 1998   Het werkt, niet super, maar goed genoeg. Zonder telefoon rammelt het wat lossig en met 1 hand de telefoon erin plaatsen is heel lastig.

Toch, je ziet het bijna niet, is goedkoop en doet wat het moet doen.
  type 1 gerard
VW T5 2006   Erg tevreden. Eenvoudig maar erg handig en stabiel!   type 1 Wilfred
VW Touran  2014   Het gebruik is Top.   type 1 marty
VW Transporter 2017   past goed   type 1 René
VW Transporter 2012   Perfect!   type 1 René
VW Transporter 2016   Ik gebruik een Tomtom Xl classic in een hangup systeem. Perfecte pasvorm voor mijn apparaten, ze hangen op de meest handige en veilige plaats in de auto. Mijn beste aankoop van het jaar, eenvoudig - sterk - doeltreffend en goedkoop.   navi Michael