Thank you for sharing!

Use the code below and you will receive a discount of 10% off!

facebook10

Social Media

Telefoon fietshouder

Instructie montage telefoon fietshouder.

Smartphone houder type 1 Volledige grootte weergeven

Smartphone houder type 1

 

Geschikt voor smartphones tot 7,5 cm breed voor ventilatierooster met horizontale lamellen

  • Geen zuignap
  • Valt niet
  • Duurzaam
  • Geen zichtbelemmering
  • Gratis verzending 
  • Niet tevreden? Geld terug!

Meer details

€ 9,95

MEER INFORMATIE

Waar leg je jouw smartphone als je in de auto stapt? Natuurlijk wil je bereikbaar blijven en veilig navigeren naar jouw plek van bestemming. Met de HangUp Smartphonehouder type 1 kan je jouw smartphone zeer eenvoudig plaatsen in de houder die  aan het ventilatierooster is ‘gehangen’ en deze weer in enkele seconden loskoppelen wanneer je de auto uitstapt!

Geschikt voor elke smartphone met een breedte tot 7.5 cm

De HangUp Smartphonehouder is gemaakt van degelijk buigbaar RVS waardoor alle maten en soorten smartphones tot een breedte van 7.5 cm erin passen. Tegelijk heeft het een zekere stugheid die ervoor zorgt dat de houder wel zijn vorm blijft behouden.  De houder is afgewerkt met een strakke zwart gespoten coating.

Voor ventilatieroosters met horizontale lamellen

Deze smartphonehouder is geschikt voor auto’s met een ventilatierooster met horizontale lamellen. Heb jij een ventilatierooster met een twee- of driekleppensysteem? Geen nood, kijk dan bij de HangUp Smartphone houder type 2 . Twijfel je welke smartphone houder geschikt is voor jouw auto? Neem contact met ons op 0613311522. We denken graag met je mee.

Makkelijke montage

De HangUp smartphonehouder kan heel simpel aan het ventilatierooster worden gehangen. Zonder te boren, schroeven of plakken heb je de houder in enkele seconden bevestigd en ook in enkele seconden er weer afgehaald  En geen beschadiging aan je dashboard. Bij je bestelling krijg je de instructiebeschrijving of kijk nu alvast naar de instructievideo.

Comfort en veiligheid

Met deze smartphonehouder blijft het zicht door je voorruit vrij. Geen zichtbelemmering maar wel het gemak van handsfree kunnen bellen of navigeren naar de plek van bestemming. Ook hoef je je geen zorgen te maken dat je smartphone valt tijdens het rijden door de degelijke bevestiging. Wel zo prettig en wel zo veilig. 

Gebruik van bumper

Hoewel je smartphone ook zonder bumper in de houder past kun je je bumper/hoesje er ook omheen laten (geen bookcase). Daarmee loop je geen risico op het ontstaan van mogelijke krasjes aan je smartphone. 

 • Ventilatierooster: Horizontale lamellen
 • Kleur: Black
 • Materiaalsoort: Metal coated
 • Materiaaleigenschap: Flexible