Bedankt voor het delen!

Maak gebruik van onderstaande code bij uw bestelling en ontvang 10% korting.

facebook10

Betaal snel en veilig met

Social Media

Telefoon fietshouder

Instructie montage telefoon fietshouder.

Over HangUpSmartphone houder zwart

Daar waar ooit de eerste HangUp Smartphone houder eigenhandig werd geproduceerd en bedoeld was voor eigen gebruik is er nu het bedrijf HangUp dat al duizenden houders heeft verkocht.  Niet alleen het eerste type smartphone houder maar ook een tweede type smartphone houder, een navigatiehouder en een tablethouder behoren nu tot het assortiment van HangUp. Wat alle houders met elkaar overeen hebben is het unieke ophangsysteem, de eenvoud, het gebruiksgemak en de betaalbaarheid. Elke houder gaat heel lang mee, heeft zijn eigen exclusieve patent en wordt vervaardigd in een Nederlandse fabriek.  

Waar staan we nu

2019 Staat voor de ontwikkeling van ons nieuwe product: HangUp Telefoon fietshouder. Het is werkelijk een pracht product geworden. Naast de verkoop in Nederland en België breidt onze markt zich de laatste tijd meer en meer uit naar andere landen binnen Europa en ook daarbuiten. Een ontwikkeling waar we heel blij mee zijn en waar we ook actief op inspelen. Want wereldwijd zijn er auto’s en onze HangUps zijn een interessant alternatief voor de al bestaande producten. Dit betekent volop beweging en ontwikkelingsmogelijkheden voor HangUp de komende jaren.   

Heb je vragen of suggesties?

Als je vragen hebt maar ook als je suggesties hebt over onze producten horen we dat graag. We waarderen het zeer om te horen hoe innovatief klanten soms onze producten gebruiken. We zijn bereikbaar via de mail op: info@mobilehangup.nl
Bellen kan natuurlijk ook, tijdens kantooruren zijn we bereikbaar op telefoonnummer: 0613311522